Club racing zeilen

Schrap winnen van uw verlanglijst en ga voor de realiteit!

U hebt een cruiser-racer zeilboot of wedstrijd zeiljacht en doet regelmatig mee aan zeilwedstrijden maar u wil ook met uw familie kunnen toerzeilen buiten het seizoen? Dan bieden onze cruiser-racer zeilen de perfecte combinatie van comfort en prestaties. Onze kernwoorden daarbij zijn ongeëvenaarde technologie en de modernste composietmateriaalwetenschap gecombineerd met 65 jaar unieke expertise in het maken van zeilen door goed presterende zeilers en zeilontwerpers.

Drie niveaus

De snelste weg naar de finish vindt u samen met Elvstrom zeilen. Er zijn diverse soorten zeildoek voor verschillende soorten clubracers beschikbaar. Onze zeilen in de verscheidene materialen kunnen worden beoordeeld volgens drie niveaus:

  • Prestatie
  • Duurzaamheid
  • Prijs
cruiser racer zeilen

Materiaalcombinatie

De prestatie-, duurzaamheids- en prijsindicatoren worden voor elke materiaalcombinatie weergegeven op een schaal van 1-10, waarbij 10 het hoogst te bereiken level is.

Gebruik de parameters prestaties, duurzaamheid en prijs echter alleen als indicatoren om de verschillende materialen met elkaar te vergelijken. Voor gedetailleerde info raden wij aan om ons persoonlijk te contacteren.