Hoogwaardige zeilen en topservice

Elvstrøm Sails in België en Nederland

Beste zeilliefhebbers, welkom bij Elvstrøm Sails Benelux!

Hier ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige zeilen en top service! Ik ben Maxim van Pelt en met meer dan 22 jaar ervaring in de zeilwereld sta ik graag voor je klaar. Of je nu een fanatieke racer bent of liever comfortabel cruiset, ik luister aandachtig naar jouw behoeften. 

Met mijn uitgebreide wedstrijdervaring, waaronder twee keer beste boot Commodors’ Cup, Fastnet, transatlantisch en vele OD-wedstrijden, begrijp ik snel wat er nodig is om voor jou het perfecte zeil te ontwerpen.

Maxim Van Pelt

Als voormalig zeilmaker, bedreven in productie, verkoop en design zal ik u eventueel ook doorverwijzen naar collega’s als dat nodig is.

Maar dat is niet alles. Mijn kennis reikt verder dan alleen zeilen. Bij Elvstromsails Benelux willen we niet alleen hoogwaardige zeilen leveren, maar ook langdurige relaties opbouwen met onze klanten. Daarom richten we ons op de hoogste service- en opslagnormen. Onze werkvloer is ruim opgezet en we hebben onlangs geïnvesteerd in nieuwe naaimachines om je de best mogelijke service te bieden. Ons team van toegewijde en ervaren medewerkers bestaat uit gepassioneerde zeilers die klaarstaan om je te helpen bij het kiezen van het juiste zeil. Kortom, we willen je de beste service bieden volledig aangepast aan jouw behoeften.

Bij Elvstrøm SailsBenelux kun je rekenen op persoonlijke betrokkenheid, jarenlange ervaring, uitgebreide kennis over zeilen en top service van een enthousiast team met meer dan 40 jaar ervaring. Of je nu een beginnende zeiler bent of al veel ervaring hebt, wij helpen je graag bij jouw volgende zeilavontuur. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen!